Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Tankgas

Propaangas is een veelzijdige energiebron die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Lees hier welke mogelijkheden wij u bieden als dé leverancier en installateur van propaangas voor de particuliere en zakelijke markt in Noord-Nederland.

Gastanks en installatie

Smeding B.V. verzorgt niet alleen de levering van propaan maar ook de plaatsing en installatie van de gastank, gasleiding, Thermobile gasheaters en drukregelaars. U kunt bij ons een propaantank huren vanaf 1.000 liter, afgestemd op uw behoefte en wensen.

 

Diverse toepassingen

Propaangas is een schone, betrouwbare en flexibele energieoplossing, geschikt voor diverse sectoren en toepassingen. Propaangas is zuiniger en efficiënter dan de meeste andere brandstoffen. Op dit moment is propaan zelfs voordeliger dan aardgas. 

Dankzij de diversiteit van propaangas levert Smeding B.V. aan particulieren voor huisverwarming en bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van de agrarische en industriële sector tot recreatie, horeca en de bouwsector. 

Dankzij onze meer dan 80 jaar ervaring is geen sector ons vreemd en bieden wij voor ieder vraagstuk een oplossing op maat. 

Veiligheid is prioriteit

Veiligheid staat bij Smeding B.V. voorop. Onze installateurs zorgen voor het onderhoud en keuringen van uw propaangasinstallatie. Vanzelfsprekend houden zij zich ook aan de de wettelijk veiligheidsvoorschriften bij de plaatsing van een gastank.  

Naast de plaatsing en aansluiting verzorgen wij ook de wettelijk verplichte controles van de tank. Smeding B.V. is gecertificeerd propaan installateur door Lloyd's Register Nederland, waardoor wij voldoen aan alle gestelde kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen.

Ontzorgen met telemetrie

We kunnen uw gastank voorzien van telemetrie, hierbij kunnen we de inhoud van de tank op afstand uitlezen. automatische belevering is hierdoor mogelijk, u heeft er geen omkijken meer naar!

Oplossing op maat

Op zoek naar een betrouwbare propaan leverancier? Wij regelen de tank van aanvraag tot installatie en onderhoud. De specialisten van Smeding B.V. denken graag met u mee voor het vinden van een geschikte oplossing.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend advies. 

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date