Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

BHV & Herhaling

BHV speelt een belangrijke rol in de veiligheidsprocedures van bedrijven. Het leidt medewerkers op om adequaat te reageren in noodsituaties, zoals brand of ongevallen. Smeding BV biedt zowel basis- als herhalingscursussen BHV aan, zodat uw personeel goed is voorbereid op dergelijke situaties.

Het belang van een BHV cursus

Bedrijfshulpverlening (BHV) is niet alleen een wettelijke eis, maar ook een essentieel onderdeel van de veiligheid binnen een organisatie. Elk bedrijf moet ten minste één gecertificeerde BHV'er in dienst hebben, ongeacht de omvang of de sector. De BHV cursus biedt praktische training in eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Deze vaardigheden zijn belangrijk om de impact van brand en ongevallen te minimaliseren.

 

BHV herhalingscursus: blijf up-to-date

  • Het belang van een herhalingscursus: Het BHV-certificaat heeft een geldigheid van één jaar. Het is belangrijk om een BHV herhalingscursus te volgen om uw kennis en vaardigheden bij te werken. Deze cursus herhaalt de basisprincipes en introduceert nieuwe technieken en procedures.
  • Waarom kiezen voor Smeding BV? Gevestigd in Leek, biedt Smeding BV zowel de basis- als de herhalingscursus aan. Onze cursussen zijn gericht op het up-to-date houden van uw kennis en het oefenen van vaardigheden. We bieden ook de mogelijkheid om de cursus op locatie te geven, wat zorgt voor een training die aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Inschrijven en kosten

Inschrijven voor een BHV cursus of BHV herhalingscursus bij Smeding BV is eenvoudig. U kunt zich individueel aanmelden of een groepscursus organiseren. Dit is een efficiënte manier om meerdere medewerkers tegelijk te trainen, wat kosten bespaart en de teamgeest bevordert.

Klik hier voor alle informatie over de BHV Basiscursus. 

Klik hier voor alle informatie voer de BHV herhalingscursus.

 

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date
5.785,23
3.900,-
ex. BTW
Art: 150004