Lasmanipulators

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Desc
 1. Prijs op aanvraag
  Art: 355013
 2. Prijs op aanvraag
  Art: 355014
 3. Prijs op aanvraag
  Art: 355015
 4. Prijs op aanvraag
  Art: 355016
 5. Prijs op aanvraag
  Art: 355017
 6. Prijs op aanvraag
  Art: 355021
 7. Prijs op aanvraag
  Art: 355012
 8. Prijs op aanvraag
  Art: 355011
 9. Prijs op aanvraag
  Art: 355023

Lasmanipulators

Lasmanipulatoren zijn cruciale apparaten voor het positioneren van werkstukken tijdens het lassen. Hier zijn enkele veelvoorkomende types:

 1. Verticale manipulatoren: Geschikt voor het roteren en positioneren van werkstukken in een verticale positie.

 2. Horizontale manipulatoren: Gebruikt voor het bewegen en positioneren van werkstukken horizontaal.

 3. Horizontale en in hoogte verstelbare manipulatoren: Bieden zowel horizontale beweging als de mogelijkheid om de hoogte aan te passen, waardoor flexibiliteit ontstaat bij het werken met verschillende werkstukken.

 4. Kantelbare manipulatoren: Hiermee kunnen werkstukken worden gekanteld naar verschillende hoeken om toegang te bieden tot moeilijk bereikbare lasposities.

 5. Kantelbare en in hoogte verstelbare manipulatoren: Combineren kantelfuncties met hoogteverstelling voor nog meer veelzijdigheid bij het positioneren van werkstukken.

Het kiezen van het juiste type manipulator hangt af van de specifieke eisen van de toepassing, zoals de grootte en vorm van het werkstuk, de gewenste laspositie en de productie-efficiëntie.

 • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
 • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
 • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
 • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
 • Opleidingen + kennisAltijd up to date

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107
kiyoh image

Brandbeveiliging

In een markt vol wetten en regels bent u op zoek naar een kundige, betrouwbare en creatieve partner? Die partner heeft u nu gevonden. Officieel Importeur van Gloria brandblussers sinds juli 2009 Smeding B.V. Brandbeveiliging, sinds juli 2009 officieel importeur van Gloria brandblussers in Nederland is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Wij zijn u gr Meer >

Gassen en gastechniek

Smeding BV is één van de grootste leveranciers op het gebied van industriële gassen en propaan in Noord-Nederland. Als erkend propaangas vulcentrum en hoofd depothouder van Air Liquide, BeneGas, Antargaz, Primagaz en Campingaz bieden we klantgerichte oplossingen voor alle sectoren. Ontdek ons uitgebreid aanbod van gassen en gasmengsels geleverd in gasflessen, cili Meer >

lastechniek

Smeding b.v. is totaalleverancier op lastechnisch gebied. U bent bij ons aan het juiste adres voor lasapparatuur,lastoevoegmaterialen en lasdampafzuiging van gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken. Wij zijn u graag van dienst met deskundig en gedegen advies. Wij leveren lasapparatuur van gerenommeerde merken als Rehm en Lincoln. Onze ervaren medewerkers kunn Meer >