Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

BHV Basiscursus

Om de gevolgen van brand en ongevallen zoveel mogelijk te beperken, is ieder bedrijf verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen. Elke organisatie dient minimaal één BHV’er te hebben. Afhankelijk van de grootte van de organisatie, de sector en de risico’s kan de Arbowet meerdere BHV’ers verplichten. Tijdens de BHV basiscursus leert een medewerker alle praktische handelingen op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. Door het volgen van een BHV cursus wordt men opgeleid tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener en beschikt men over alle benodigde kennis en vaardigheden om de handelingen die onder BHV vallen uit te voeren.

 

BHV herhalingscursus bij Smeding B.V. in Leek

Het BHV-certificaat is een jaar geldig. Verloopt het certificaat dan kan de medewerker middels een BHV herhalingscursus opnieuw het certificaat behalen. Tijdens deze BHV herhalingscursus komt de basis van de BHV weer voorbij. Dit is belangrijk, want op deze manier blijft kennis actueel en blijven aangeleerde technieken en handelingen geoefend. Ook wordt er gekeken naar eventuele nieuwe technieken en/of handelingen. Het BHV certificaat is de enige manier om aan te tonen dat er in de organisatie een gekwalificeerde en erkende bedrijfshulpverlener aanwezig is. 

Het is per bedrijf verschillend of er één of meerdere werknemers opgeleid moeten worden tot bedrijfshulpverlener (BHV). Dit is afhankelijk van de aard, de grootte en de ligging van het bedrijf en de restrisico’s. De cursussen worden gehouden in onze cursusruimte in Leek, maar een training bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Data, kosten en aanmelden voor de BHV basiscursus

Het is mogelijk om u individueel aan te melden voor een BHV basis- of herhalingscursus. Ook het organiseren van een groepscursus behoort tot de mogelijkheden. 

De kosten voor deze BHV basiscursus zijn: 245,- excl. btw.

Cursusdata voor 2024 wordt hier aangevuld.

Klik hier om u aan te melden voor de BHV cursus 

Heeft u nog vragen, wilt meer informatie of aanmelden voor deze 2-daagse BHV basiscursus? Neem dan contact met ons op. 

                                               

 
Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date