Mobiel

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Desc

Mobiel

Mobiele rookafzuiging bij Smeding B.V.

Bij Smeding kunt u kiezen uit verschillende soorten mobiele rookafzuiging. Deze mobiele units zijn perfect om te verplaatsen binnen de werkplaats. Zo beschikt u altijd over de juiste afzuiging op de juiste plek. Meer weten over ons onze mobiele rookafzuiging? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

Mobiele rookafzuiging voor lasrook

Bij Smeding verkopen wij uitsluitend mobiele rookafzuiging systemen van het merk Kemper. Deze afzuigsystemen worden gebruikt voor lasrookafzuiging en zijn, afhankelijk van het model, geschikt voor incidenteel tot permanent gebruikDoor hun hoge mobiliteit en een actieradius van 360 graden zijn mobiele afzuigsystemen bijzonder flexibel en bevatten ze - afhankelijk van de vereisten - wegwerpfilters van 13 m² tot 42 m² - of reinigbare filters.

Maximaal bereik met de mobiele rookafzuiging

De eenvoudig positioneerbare afzuigarm heeft een actieradius van 360 graden. Dankzij de vorm van de afzuigkap wordt de lasrook van het lasproces effectief afgezogen.

Een aantal modellen beschikken ook over een IFA-W3-gecertificeerdt lasrookfilter en is daarom ook geschikt voor het lassen van staal en chroom-nikkel-staal.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van een mobiele rookafzuiging bij u op locatie? Bekijk dan ons assortiment mobiele rookafzuiging systemen of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden voor uw locatie. 

  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107
kiyoh image

Brandbeveiliging

In een markt vol wetten en regels bent u op zoek naar een kundige, betrouwbare en creatieve partner? Die partner heeft u nu gevonden. Officieel Importeur van Gloria brandblussers sinds juli 2009 Smeding B.V. Brandbeveiliging, sinds juli 2009 officieel importeur van Gloria brandblussers in Nederland is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Onze Diensten Meer >

Gassen en gastechniek

Smeding BV is één van de grootste leveranciers op het gebied van industriële gassen en propaan in Noord-Nederland. Als erkend propaangas vulcentrum en hoofd depothouder van Air Liquide, BeneGas, Antargaz, Primagaz en Campingaz bieden we klantgerichte oplossingen voor alle sectoren. Ontdek ons uitgebreid aanbod van gassen en gasmengsels geleverd in gasflessen, cili Meer >

lastechniek

Smeding b.v. is totaalleverancier op lastechnisch gebied. U bent bij ons aan het juiste adres voor lasapparatuur,lastoevoegmaterialen en lasdampafzuiging van gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken. Wij zijn u graag van dienst met deskundig en gedegen advies. Wij leveren lasapparatuur van gerenommeerde merken als Rehm en Lincoln. Onze ervaren medewerkers kunn Meer >