Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Onderhoud autogeen apparatuur

Onderhoud & keuren van autogeen apparatuur

Systemen en apparatuur vereisen regelmatig onderhoud. Voor de continuïteit van bedrijfsprocessen, voor de bedrijfszekerheid en zeker ook voor de arbeidsveiligheid. Elektrische apparatuur wordt jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden volgens de richtlijnen (NEN 3140). Wanneer het echter gaat om autogene apparatuur en gasdistributiesystemen, is de situatie helaas vaak veel minder goed geregeld. Met alle risico's die daarbij komen kijken. Onnodige kosten, werkachterstand en ontevreden klanten zijn de minste van deze problemen. De situatie kan nog erger zijn: bij het voordoen van een ongeval of een calamiteit ligt de verantwoordelijkheid bijna altijd bij de werkgever, tenzij deze kan aantonen dat de installatie en de apparatuur periodiek en adequaat worden onderhouden.

Onderhoud & keuren van autogeen apparatuur op locatie

Smeding Lastechniek maakt eenvoudig onderhoud mogelijk van autogene las- en snijapparatuur en gasdistributiesystemen. Onze mobiele onderhoudsservice stelt ons in staat de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren op elke locatie ter plaatse. Aan boord van de onderhoudsbus hebben wij de benodigde materialen, onderdelen en uitrusting om onderhoud en reparaties te verrichten aan autogene apparatuur van de meeste merken. Ter plaatse. Snel, veilig en gemakkelijk.

Meer informatie?

Voor service bent u bij ons aan het juiste adres! Met plezier informeren onze verkoopmedewerkers u over de diverse mogelijkheden voor onderhoud, reparaties, veiligheidsinspecties, kalibraties, enzovoort.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date
4.983,94
3.300,-
ex. BTW
Art: 110075