Lasrookafzuiging

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-50 van 67

Pagina
Desc
 1. Prijs op aanvraag
  Art: 210217
 2. Prijs op aanvraag
  Art: 215184
 3. 4.871,-
  ex. BTW
  Art: 210193
 4. Prijs op aanvraag
  Art: 210214
 5. Prijs op aanvraag
  Art: 210212
 6. Prijs op aanvraag
  Art: 210213
 7. 892,-
  ex. BTW
  Art: 215068
 8. 561,-
  ex. BTW
  Art: 210043
 9. 4.301,-
  ex. BTW
  Art: 210198
Pagina

Artikel 1-50 van in totaal 67

Lasrookafzuiging

Lasrookafzuiging bij Smeding B.V.

Goede lasrookafzuiging is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven. Bedrijven die werken met lastechniek zien de belangen van goede lasrookafzuiging steeds beter in. Door de lasrook goed op te vangen verkleint u het risico dat een lasser of operator aan gevaarlijke dampen wordt blootgesteld. Bij Smeding B.V. bieden wij verschillende soorten rookafzuiging systemen aan, passend voor bijna elke situatie. 

Mobiele lasrookafzuiging

Bij Smeding kunt u kiezen uit verschillende soorten mobiele lasrookafzuiging. Deze mobiele units zijn perfect om te verplaatsen binnen de werkplaats. Zo beschikt u altijd over de juiste afzuiging op de juiste plek. Bekijk ons assortiment mobiele lasroofafzuiging en ontdek welke het beste bij uw werkzaamheden past.

Stationaire lasrookafzuiging

Stationaire lasrookafzuiging is het meest geschikt voor bedrijven met grote werkplaatsen waar veel gelast wordt. Denk hierbij aan las-, slijp-, opleidings- en robotwerkplekken. De centraal geplaatste afzuigsystemen worden doormiddel van een buizenstelsel verbonden met de werkplaatsen. De stationaire rookafzuiging systemen kenmerken zich door een hoog afzuigvermogen en een robuuste afwerking. Bij Smeding bieden wij verschillende stationaire rookafzuiging aan van het merk Kemper. Bekijk ons aanbod stationaire rookafzuiging en zie wat er zoal mogelijk is.  

Ruimtelijke afzuiging

Overal waar een bronafzuiging niet gerealiseerd kan worden of niet afdoende is, kan men de ruimtelijke afzuiging CleanAirTower toepassen. Hij beschermt de medewerkers en de machines doeltreffend tegen fijnstof. De gereinigde lucht blijft in dezelfde ruimte. Het ruimteventilatie toestel veroorzaakt minimale luchtwervelingen, de schone lucht wordt op vloerniveau in de hal terug gespoeld. De CleanAirTower functioneert volgens het filterprincipe welke door de Duitse Arbo wordt aanbevolen.

Ventilatoren

Ventilatoren worden in combinatie met leidingsystemen, afzuigarmen, telescooparmen en afzuigslangen gebruikt. Ze worden toegepast voor het ventileren waarbij filtratie geen rol speelt. De ventilatoren die wij aanbieden zijn geluidsarm en vonkvast door gietsilumin behuizing. Bekijk onze ventilatoren en de mogelijkheden van Smeding B.V.

Onderdelen

Van de vele lasrookafzuiging systemen die wij verkopen, bieden wij ook onderdelen aan. De machines worden veelal intensief gebruikt, waardoor het kan voorkomen dat er af en toe iets vervangen moet worden. Daarom bieden wij uiteenlopende onderdelen aan voor onze lasrookafzuiging systemen. Bekijk de lijst met onderdelen en vindt het juiste onderdeel die u zoekt. 

 • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
 • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
 • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
 • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
 • Opleidingen + kennisAltijd up to date

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107
kiyoh image

Brandbeveiliging

In een markt vol wetten en regels bent u op zoek naar een kundige, betrouwbare en creatieve partner? Die partner heeft u nu gevonden. Officieel Importeur van Gloria brandblussers sinds juli 2009 Smeding B.V. Brandbeveiliging, sinds juli 2009 officieel importeur van Gloria brandblussers in Nederland is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Wij zijn u gr Meer >

Gassen en gastechniek

Smeding BV is één van de grootste leveranciers op het gebied van industriële gassen en propaan in Noord-Nederland. Als erkend propaangas vulcentrum en hoofd depothouder van Air Liquide, BeneGas, Antargaz, Primagaz en Campingaz bieden we klantgerichte oplossingen voor alle sectoren. Ontdek ons uitgebreid aanbod van gassen en gasmengsels geleverd in gasflessen, cili Meer >

lastechniek

Smeding b.v. is totaalleverancier op lastechnisch gebied. U bent bij ons aan het juiste adres voor lasapparatuur,lastoevoegmaterialen en lasdampafzuiging van gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken. Wij zijn u graag van dienst met deskundig en gedegen advies. Wij leveren lasapparatuur van gerenommeerde merken als Rehm en Lincoln. Onze ervaren medewerkers kunn Meer >