Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Onderhoud brandmelders

Brandmelders spelen een belangrijke rol in de brandpreventie. Het is dan ook noodzakelijk dat u ze goed onderhoudt. Helaas is dat in de praktijk niet altijd even eenvoudig. Gebrek aan tijd en deskundigheid zorgen ervoor dat een groot deel van de brandmelders niet optimaal functioneert. 

Diverse incidenten in de afgelopen jaren hebben aangetoond dat brandmelders niet in alle gevallen correct werden geactiveerd in geval van nood. Veel rookmelders werken op batterijen en deze kunnen leeg raken. Ook kan stof en vuil de werking van de melder verminderen.

Om bij een calamiteit te kunnen vertrouwen op de werking van uw rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders is het van belang deze regelmatig te controleren, zodat ze tijdig waarschuwen.

Onderhoud en service brandmelders

Gelukkig zijn er specialisten die dit werk voor u kunnen doen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw brandmelders niet werken tijdens een calamiteit. De specialisten van Smeding B.V. kunnen dit jaarlijks, gelijktijdig met het onderhoud van uw brandblusmiddelen, voor u uitvoeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date
4.983,94
3.300,-
ex. BTW
Art: 110075