Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Onderhoud brandblusapparatuur

Jaarlijks onderhoud van uw brandblussers en brandslanghaspels is van essentieel belang om bij calamiteiten een goede werking te waarborgen. Het bouwbesluit bepaalt dat het onderhoud moet worden uitgevoerd volgens NEN 2559 (draagbare blustoestellen). In deze norm staat aangegeven dat kleine blusmiddelen jaarlijks gecontroleerd moeten worden. Het laten keuren van een brandblusser moet altijd gebeuren door een gecertificeerd bedrijf.  Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen geldt dat wanneer bij brand blijkt dat uw  blusmiddelen niet periodiek zijn gekeurd, een deel van het verzekerde bedrag niet wordt uitbetaald.

‘Bij ons is uw brandblusser in goede handen.’

Onderhoud aan brandblussers door Smeding B.V.

Smeding B.V. Brandbeveiliging en door het KIWA / NCP een erkend REOB-gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Als u kiest voor Smeding B.V. zal het jaarlijkse onderhoud conform NEN 2559 worden uitgevoerd door onze enthousiaste, goed opgeleide en vakbekwame servicemonteurs en is uw brandblusser dus in goede handen. Wij onderhouden vrijwel alle merken blustoestellen. 

Nieuwe brandblussers

Heeft u nog geen brandblussers in uw pand of wilt u uw oude brandblussers vervangen? Smeding B.V. is officieel importeur van GLORIA brandblusapparatuur. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment brandblussers. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Leek. Twijfelt u over de aanschaf of weet u niet welk type brandblusser voor u het meest geschikt is ? Wij geven u graag advies en helpen u bij het uitzoeken van de juiste blusmiddelen. 

Onderhoud en service bij Smeding B.V.

Naast onderhoud van uw brandblusapparatuur kunnen onze servicemonteurs ook uw noodverlichting, brandmelders, droge blusleidingen, veiligheidsplattegronden, verbandmiddelen en elektrische gereedschappen (NEN3140) periodiek controleren. Wij komen op verzoek jaarlijks automatisch bij u langs, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date