Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Heftruckgas

Maakt u gebruik van propaangas voor de aandrijving van uw heftrucks? Smeding B.V. is dé leverancier als het gaat om heftruckgas.

Propaan voor heftrucks

Smeding B.V. levert heftruckgas in kunstof (13 of 14 kg) en aluminium (11 of 14 kg) gasflessen. Het voordeel van kunststof flessen is dat ze minder zwaar zijn, sterker dan staal en veiliger in gebruik. Doordat de gasfles transparant is, ziet u direct de resterende flesinhoud. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar aluminium gasflessen, dan kunnen wij hier uiteraard ook in voorzien.

Onze gasflessen zijn geschikt voor ieder type LPG heftruck. Vanzelfsprekend voldoen alle flessen en cilinders aan de daarvoor gestelde veiligheidseisen.

 

Optimaal werkproces

Door ons ruilsysteem zorgen wij ervoor dat u voldoende gasflessen op de werkvloer heeft waardoor uw werkproces optimaal verloopt. Ons systeem van continue bevoorrading zorgt ervoor dat stilstand van uw heftruck park tot een minimum wordt beperkt. Het wisselen van de tanks gaat zeer gemakkelijk zonder tussenkomst van adapters e.d.

Gespecialiseerd leverancier 

Smeding B.V. is uw gespecialiseerde leverancier van heftruckgas. Heeft u interesse in gasflessen of gastanks voor uw heftrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date