Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Controle ontruimings plattegronden

Een ontruimingsplattegrond, ook wel vluchtwegplattegrond genoemd, laat de mogelijke vluchtwegen zien in geval van nood. Op de ontruimingsplattegrond staat ook de locatie aangeven van brandbestrijdings- en reddingsmiddelen, zoals o.a. blusmiddelen, verbandkoffers en Automatische Externe Defibrillators (AED’s). Smeding B.V. kan u helpen u met het controleren van uw ontruimingsplattegronden, zodat deze kloppen met de werkelijkheid.

Waarom een ontruimingsplattegrond controleren?

Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers staat voorop. Ontruiming van gebouwen is een eis van de Arbowet, waarin staat dat veiligheid op de werkplek gewaarborgd moet zijn. Het is ook van belang dat uw plattegronden voldoen aan de gestelde NEN-normering.  Zo moeten bijvoorbeeld de pictogrammen op het ontruimingsplattegrond voldoen aan NEN-EN-ISO 7010. Een jaarlijkse controle van de juistheid en volledigheid is van belang om risico’s te beperken en te voldoen aan de wettelijke eisen.

Controle van ontruimingsplattegrond door Smeding B.V.

De inrichting van gebouwen verandert regelmatig. Het is van belang deze veranderingen mee te nemen in de ontruimingsplattegronden. Smeding B.V. kan jaarlijks uw ontruimingsplattegronden controleren om na te gaan of deze nog up-to-date zijn. Wij kunnen wijzigingen doorvoeren en zorgen ervoor dat de ontruimingsplattegronden voldoen aan de wettelijke eisen.

Zelf een ontruimingsplattegrond controleren kost tijd en in de praktijk blijft dit vaak achterwege. Controle van een ontruimingsplattegrond kan daarom het beste worden uitbesteed aan een expert. De specialisten van Smeding B.V. hebben uitgebreide kennis in huis over brandveiligheid en de wettelijke eisen, zodat u er verzekerd van kunt zijn dat alle ontruimingsplattegronden voldoen aan de wettelijke normen (NEN-1414 en ISO-23601). Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date