Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Controle ADR Middelen

De voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn opgenomen in een Europese overeenkomst, het ADR. Dit staat voor  “Accord européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route”. Het ADR maakt onderdeel uit van het Nederlandse reglement voor het Vervoer over Land van Gevaarlijke stoffen (VLG). Deze wet is de basis van de wetgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

ADR koffer

De ADR koffer is wettelijk verplicht in elke vrachtwagen zodra er gevaarlijke stoffen worden vervoerd. Deze uitrusting is goedgekeurd volgens officiële ADR regels die gelden voor het transport van gevaarlijke stoffen.

In de koffer vindt u de verplichte uitrusting op het gebied van voertuiguitrusting, persoonlijke bescherming en milieubescherming. Het is belangrijk om regelmatig de uitrusting te controleren op inhoud, houdbaarheid en compleetheid.

Controle van ADR middelen door Smeding B.V.

Naast levering van ADR middelen kunnen de specialisten van Smeding B.V. uw ADR koffers ook periodiek controleren, zodat deze voldoen aan de ADR regelgeving. Hierbij nemen wij u het werk uit handen en kunt u verzekerd zijn van een volledige en up-to-date ADR uitrusting voor uw vrachtwagen(s). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date