Wereldwijd opererende bedrijven zien steeds meer kansen om tegen Europese ondernemingen te concurreren. Wat is daar tegen in te brengen? Het antwoord op deze uitdaging vanuit ons perspectief duidelijk.

 

Een nieuw lasprocedé.

Nieuwe duurzame productie processen die leiden tot een hogere productiviteit en kwaliteit. En daarnaast is ook minder schadelijk voor de gezondheid. Dit door geregelde materiaal overdracht van de REHM puls-lasprocessen. Gekenmerkt wordt dit door de vele mogelijkheden waarbij in korte tijd permanente en optimale resultaten worden bereikt. Afhankelijk van de doelstelling zijn er zes lasprocessen beschikbaar bij de nieuwe Rehm puls machine.

 

WAT MAG U VAN DE REHM MEGA.PULS FOCUS VERWACHTEN?

  • Betere gezondheid op de werkplek en in de omgeving
  • Hogere productiviteit door een hoger afsmeltvermogen lagere kosten
  • Hogere kwaliteit door meer efficiëntie bij het lassen lagere kosten
  • Minder vervorming door een lagere warmte-inbreng minder nawerk
  • Optisch mooiere lasnaden door bijvoorbeeld dubbelpulsen minder nawerk
  • Hoger rendement door vermindering van de nabewerking lagere kosten
  • Zeer eenvoudige bediening


WIJ HELPEN U BIJ HET VASTELLEN VAN UW BESPARINGSPOTENTIEEL.

 

In de staal-, machine-, bruggen- en containerbouw wordt nog steeds vaak gebruik gemaakt van de sproeiboog, een al 50 jaar ongewijzigd productieproces. Het wordt tijd om ook bij het lassen te innoveren te moderniseren en te optimaliseren. Zorg voor transparantie over uw productieproces Zie de verbeteringsmogelijkheden en zorg voor concurrentiekracht.


WANNEER GAAT U LASSEN MET DE MODERNSTE TECHNIEK?


Smeding biedt gratis demo en een vrijblijvende proef-periode van ruim een week aan zodat u en / of uw lassers geruime tijd kunnen werken met het neusje van de zalm. Neem gerust contact met ons op of bel: 0594 – 61 22 60

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen