Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Verkooppunten propaangas

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van propaangas in Noord-Nederland, dan bent u bij SmedingBV aan het juiste adres. Wij begrijpen dat toegankelijkheid en gemak belangrijke factoren zijn voor onze klanten. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk van verkooppunten opgezet, zodat u nooit ver hoeft te reizen voor uw gasbehoeften.

Klik hier voor een kaart met al onze verkooppunten.

Samenwerking met lokale bedrijven

SmedingBV is trots op de samenwerking met een diversiteit aan lokale bedrijven in Noord-Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen wij een breed scala aan verkooppunten aanbieden. Onze partners staan voor professionaliteit en klantvriendelijkheid, zodat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en service zoals u ook van ons gewend bent.

Altijd een verkooppunt in de buurt

Of u nu een professional bent of een particuliere gebruiker, de kans is groot dat er een verkooppunt van SmedingBV bij u in de buurt is. Onze propaangasproducten worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, van verwarming en koken tot industriële processen. Waar u ook bent in Noord-Nederland, een verkooppunt is nooit ver weg.

Hoe vindt u een verkooppunt?

Het vinden van een verkooppunt is eenvoudig via de website van Benegas. Op deze pagina wordt bijgehouden welke verkooppunten er zijn en in Noord Nederland zijn dit verkooppunten die propaangas leveren via Smeding. U kunt hier klikken om de verkooppunten te bekijken.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Bij SmedingBV staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze gassen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust hart gebruik kunt maken van onze producten. Daarnaast bieden wij ook de nodige ondersteuning en advies over het veilig gebruik van propaangas. In onze eigen webshop kunt u ook terecht voor allerlei producten.

Gratis verzending vanaf €100,-

Om het u nog gemakkelijker te maken, biedt SmedingBV gratis verzending aan voor bestellingen boven de €100,-. Voor particulier gebruik kunt u voor een propaanfles terecht in onze winkel in Leek of bij één van de verkooppunten. Voor zakelijk gebruik van propaangas, kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden om dit aan u te leveren. 

Persoonlijke service

Heeft u vragen of specifieke wensen? Onze medewerkers staan voor u klaar om persoonlijke service te bieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of ondersteuning.

Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden van SmedingBV te ontdekken. Bezoek onze website, neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel in Leek.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date
33,89
22,50
ex. BTW
Art: 200035