Tankgas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tankgas

Tankgas bij Smeding B.V.

Propaangas is een veelzijdige energiebron die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Lees hier welke mogelijkheden wij u bieden als dé leverancier en installateur van propaangas en tankgas voor de particuliere en zakelijke markt in Noord-Nederland.

GASTANKS EN INSTALLATIE VAN TANKGAS

Smeding B.V. verzorgt niet alleen de levering van propaangas maar ook de plaatsing en installatie van de gastank met bijbehorend leidingstelsel. Wij leveren bulktanks variërend van 1.000 tot 40.000 liter, afgestemd op uw behoefte en wensen.

 

 

  • tankgas

 

DIVERSE TOEPASSINGEN VAN TANKGAS

Propaangas is een schone, betrouwbare en flexibele energieoplossing, geschikt voor diverse sectoren en toepassingen. Propaangas is zuiniger en efficiënter dan de meeste andere brandstoffen. 

Dankzij de diversiteit van propaangas levert Smeding B.V. aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van de agrarische en industriële sector tot recreatie, horeca en de bouwsector. Dankzij onze meer dan 80 jaar ervaring is geen sector ons vreemd en bieden wij voor ieder vraagstuk een oplossing op maat. 

VEILIGHEID IS PRIORITEIT 

Veiligheid staat bij Smeding B.V. voorop. Onze installateurs zorgen voor het onderhoud en keuren van uw propaangasinstallatie. Vanzelfsprekend houden zij zich ook aan de de wettelijk veiligheidsvoorschriften bij de plaatsing van een gastank.  

Naast de plaatsing en aansluiting verzorgen wij ook de wettelijk verplichte controles van de tank. Smeding B.V. is gecertificeerd propaan installateur door Lloyd's Register Nederland, waardoor wij voldoen aan alle gestelde kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen.

OPLOSSING OP MAAT

Op zoek naar een betrouwbare tankgas leverancier? Wij regelen uw propaangas van aanvraag tot installatie en onderhoud. Dankzij ons brede aanbod kunnen wij iedere vraag aan. De specialisten van Smeding B.V. denken graag met u mee voor het vinden van een geschikte oplossing voor tankgas. Neem contact op voor geheel vrijblijvend advies. 

  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107
kiyoh image

Brandbeveiliging

In een markt vol wetten en regels bent u op zoek naar een kundige, betrouwbare en creatieve partner? Die partner heeft u nu gevonden. Officieel Importeur van Gloria brandblussers sinds juli 2009 Smeding B.V. Brandbeveiliging, sinds juli 2009 officieel importeur van Gloria brandblussers in Nederland is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Onze Diensten Meer >

Gassen en gastechniek

Smeding BV is één van de grootste leveranciers op het gebied van industriële gassen en propaan in Noord-Nederland. Als erkend propaangas vulcentrum en hoofd depothouder van Air Liquide, BeneGas, Antargaz, Primagaz en Campingaz bieden we klantgerichte oplossingen voor alle sectoren. Ontdek ons uitgebreid aanbod van gassen en gasmengsels geleverd in gasflessen, cili Meer >

lastechniek

Smeding b.v. is totaalleverancier op lastechnisch gebied. U bent bij ons aan het juiste adres voor lasapparatuur,lastoevoegmaterialen en lasdampafzuiging van gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken. Wij zijn u graag van dienst met deskundig en gedegen advies. Wij leveren lasapparatuur van gerenommeerde merken als Rehm en Lincoln. Onze ervaren medewerkers kunn Meer >