Smeding BV

Hulp nodig?

Bel ons: 0594 612 260 Whats app: 0654100107

Smeding BV

Laboratoria

Smeding B.V. helpt uw laboratorium efficiënter te maken met hoogzuivere gassen en gasmengsels. Onze gassen en gasmengsels voldoen aan de hoogste zuiverheids- en kwaliteitsstandaarden. 

 

Stikstof

Vloeibare stikstof is essentieel voor het invriezen en bewaren van talloze biologische materialen, zoals navelstrengbloed, beenmerg, sperma, cellijnen en hartkleppen. Vloeibare stikstof wordt ook gebruikt voor uiteenlopende labapparatuur, zoals koudevallen, gasadsorptiesystemen en NMR- en MRI-instrumenten. Gasvormige stikstof wordt vaak ingezet voor inertisering, stripping, droging en verpakking, en als draag-, verdunnings- of verstuivingsgas in diverse analytische instrumenten.

Zuurstof

Zuurstof is van kritiek belang in veel kweektoepassingen voor bacteriën en dierlijke en plantaardige cellen, en kan worden gebruikt in incubators en bioreactoren voor een optimale celgroei.

Kooldioxide

Gasvormig kooldioxide wordt gebruikt in incubators en bioreactoren als essentieel metaboliet of als zuurteregelaar voor de kweek van bacteriën en dierlijke en plantaardige cellen.

Helium

Gasvormig helium is het meest gebruikte gas voor gaschromatografie. Vanwege zijn extreem lage kookpunt (circa -269°C) wordt vloeibaar helium gebruikt voor de koeling van NMR- en MRI-magneten tot hun elektrische weerstand vrijwel wegvalt en zij supergeleidend worden.

Droogijs

Van toepassingen in farmaceutische laboratoria tot DNA-onderzoek en genetische engineering: ons UltraIce™ kwaliteitsdroogijs speelt een vitale rol bij het experimenteren met en de bewaring, opslag en verzending van biologische monsters.

Argon

Argon is het primaire gas dat gebruikt wordt voor plasma-energiebronnen voor de atomisering of ionisering van monsters, en in analytische instrumenten zoals atomaire emissie, atomaire absorptie en massaspectrometers.

Waterstof

Waterstof is een draaggas of verbrandingsgas in talrijke analytische toepassingen, zoals gaschromatografie, atomaire emissiespectroscopie en atomaire absorptiespectroscopie.

Advies en contact

Smeding B.V. staat bekend als marktleider op het gebied van gassen voor speciale toepassingen in laboratoria. Vragen over het gebruik van gassen binnen uw laboratorium? Neem contact op met de specialisten van Smeding B.V. voor vrijblijvend advies.

Waarmee kunnen wij u helpen? Stel hier uw vragen
  • Eigen wagenparkSnelle en veilige bezorging
  • Snelle levertijdBezorgd binnen 3 werkdagen*
  • Topmerken op voorraadGegarandeerde kwaliteit
  • Service & adviesKlantvriendelijk sinds 1928
  • Opleidingen + kennisAltijd up to date