Industriƫle gassen

Verkooppunten
 
 

Speciale gasmengsels

Om nauwkeurige en exacte resultaten te verkrijgen, is een combinatie van gevoelige analysetoestellen en instrumentgassen met hoge zuiverheidsgraad nodig. Onzuiverheden kunnen de instrumenten besmetten en ze zelfs beschadigen, zodat geen analyses meer kunnen worden uitgevoerd.

Nippon investeerde zwaar in onderzoek en ontwikkeling inzake instrumentgassen. Analyseapparaten en -technologie wordt almaar complexer en nauwkeuriger, en daarom evolueren de instrumentgassen ook.  Deze gassen worden speciaal bereid voor gebruik in analyse-uitrusting.

De zuivere gassen en mengsels worden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen voor een brede waaier van gespecialiseerde toepassingen. Om welke markt het ook gaat, met de geavanceerde Nippon mengsystemen beschikken de klanten over de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van de gasmengsels.

Elk gas wordt geproduceerd met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit en ondergaat een zeer strenge kwaliteitsanalyse om betrouwbare resultaten te waarborgen. Deze gassen zijn beschikbaar in een brede waaier van houders (cilinders, tanks, enz.) of via alternatieve productiesystemen zoals gasgeneratoren.

 

Speciale gasmengsels Speciale gasmengsels Speciale gasmengsels