Wereldwijd opererende bedrijven zien steeds meer kansen om tegen Europese ondernemingen te concurreren. Wat is daar tegen in te brengen? Het antwoord op deze uitdaging vanuit ons perspectief duidelijk.

Een nieuw lasprocedé. 

Nieuwe duurzame productie processen die leiden tot een hogere productiviteit en kwaliteit. En daarnaast is ook minder schadelijk voor de gezondheid. Dit door geregelde materiaal overdracht van de REHM puls-lasprocessen.

Gekenmerkt wordt dit door de vele mogelijkheden waarbij in korte tijd permanente en optimale resultaten worden bereikt. Afhankelijk van de doelstelling zijn er zes lasprocessen beschikbaar bij de nieuwe Rehm puls machine.

WAT MAG U VAN DE REHM MEGA.PULS FOCUS VERWACHTEN?


WIJ HELPEN U BIJ HET VASTELLEN VAN UW BESPARINGSPOTENTIEEL.       

In de staal-, machine-, bruggen- en containerbouw wordt nog steeds vaak  gebruik gemaakt van de sproeiboog, een al 50 jaar ongewijzigd productieproces. Het wordt tijd om ook bij het lassen te innoveren te moderniseren en te optimaliseren.

Zorg voor transparantie over uw productieproces Zie de verbeteringsmogelijkheden en zorg voor concurrentiekracht.

WANNEER GAAT U LASSEN MET DE MODERNSTE TECHNIEK?

Smeding biedt gratis demo en een vrijblijvende proef-periode van ruim een week aan    zodat u en / of uw lassers geruime tijd kunnen werken met het neusje van de zalm.

NEEMT U DAAROM  CONTACT MET ONS OP:

0594 – 61 22 60
Lage Traan 10 9351 VL Leek | Tel: 0594 612 260, Fax: 0594 612 530 | info@smedingbv.nl