Smeding gassen Zakelijk

 
 

Nieuwe BP Gas Light klanten maken kans op een gratis ballonvaart!

Van 15 tot en met 18 augustus wordt voor de 29e keer de Ballonfiësta Barneveld georganiseerd. Een fantastisch 4-daags evenement waar jong en oud veel plezier aan beleven. Een feest met allure!

Op één van de 4 dagen van het Ballonfiësta worden 8 nieuwe BP Gas Light gebruikers uitgenodigd voor een gratis ballonvaart. De winnaars mogen ook een partner/introducé meenemen, die niet deelnemen aan de vaart maar het gehele programma van nabij zullen meemaken.
 
Niet alleen de ballonvaart is een belevenis; het hele programma is de moeite waard. De exacte invulling is afhankelijk van het weer, maar van 17.00 tot 20.00 uur wordt u vermaakt met onder meer het landen van parachutisten met precisiesprongen, een defilé van piloten en ballonnen en het prepareren en opstijgen van wel 35 ballonnen. De avond wordt om ca. 23.00 uur afgesloten met een spectaculaire night-glow show.

Nieuwe klanten die zich in de periode maart t/m juni aanmelden komen hiervoor in de aanmerking als zij op het digitale aanmeldformulier in het veld actiecode "BALLON" invullen.

De winnaars ontvangen van BP Gas Nederland uiterlijk 13 juli schriftelijk bericht via e-mail over de exacte datum en het programma van die dag*.
 * De ballonvaart wordt niet in geld omgezet.

 In de wolken met BP Gas Light!

Nieuwe BP Gas Light klanten maken kans op een gratis ballonvaart!