Smeding Lastechniek

 
 

Speedtec 405SP en 505SP

Hoge belastbaarheid, betrouwbare industriële machine

De SPEEDTEC® lasmachines zijn de oplossing voor alle industriële lasprocessen. Met hun modulaire ontwerp en compacte design zijn deze machines gemakkelijk verplaatsbaar op de werkplek. Transport is net zo makkelijk door het lage eigen gewicht van de machines. Uitgerust met de meest recente inverter technology wordt het lasproces volledig en precies gecontroleerd en daarmee is de lasmachine sneller dan alle andere conventionele analoge stroombronnen.

De elektrische karakteristieken van de lasstroom kunnen eenvoudig door de geïnstalleerde software worden aangepast. Een groot aantal synergische programma's zijn standaard beschikbaar en daarmee is een zeer precieze regeling van de lasparameters mogelijk.

De SPEEDTEC® machines gebruiken de allernieuwste technologieën, wat onder andere resulteert in een laag stroomverbruik met een zo hoog mogelijke opbrengst en efficiency. Daarbij bespaart dit ook veel tijd en geld omdat men sneller kan lassen. Dit principe is gebaseerd op ons ""Green Initiative"" programma waarmee we proberen de kosten voor zowel onze klanten als het milieu zoveel mogelijk te beperken. De lasmachines zijn beschikbaar als set met 400A bij 80% inschakelduur, en 500A bij 60% inschakelduur (beide gemeten bij +40°C). Samen met de PF46 draadaanvoerunit kan deze SPEEDTEC serie de MIG/MAG processen ondersteunen met synergische programma's voor staal, roestvast staal, aluminium, en poeder gevulde draden. Lift TIG en Elektrodenlasfuncties zijn standaard ook ingebouwd.

  •  Beste lasgedrag in zijn klasse  - bij CV MIG/MAG & beklede elektroden lassen
  •  Regelbare variabele inductie
  •  Synergische programma's 
  •  Continue controle  van de draadaanvoersnelheid en het voltage.
  •  Afstandsbediening op het laspistool (bij PF46 & optioneel voor de PF44).
  •  Pre-setting mogelijk (Behalve bij de PF40.) & Multi procedure (PF46).
  •  Job controle  - daarbij zijn tevens de instellingen van de machine vast te zetten en
     te beveiligen tegen onjuist gebruik! (PF46).

 

Neem contact met ons op voor de juiste samenstelling van de machine of een vrijblijvende demonstratie 0594 - 612260


 

Speedtec 405SP en 505SP