Smeding Lastechniek

 
 

LF33S, 33, 34, en 35

Klein en Robuust, Flexibel en Compleet

Tijdens het ontwerp van de LF33S, 33, 34 en 35 hebben we speciale aandacht geschonken aan het gebruiksgemak, duurzaamheid en afmetingen. Dit resulteert in een enorm degelijke en sterke behuizing met de primaire bedienelementen aan de voorzijde. De draadaanvoerkoffers zijn standaard voorzien van een onderwagen. Deze draadaanvoerkoffers zijn gemaakt voor gebruik in zware industriële omstandigheden.

Op deze draadaanvoerkoffers kunnen zowel de standaard D300 haspels (15kg) als ook de kleinere D200 (5kg) haspels (5 kg haspels voor de LF33S) gebruikt worden.

Alle LF-draadaanvoerkoffers zijn voorzien van een degelijk 4 rolls industrieel draadaanvoersysteem. Gegarandeerd constante draadaanvoer van de haspel tot aan de contacttip voor probleemloos lassen.

De LF33S, 33, 34 en 35 zijn ontwikkeld volgens het goed, beter, best concept met het verschil in de toegevoegde functies. De meest eenvoudige zijn de LF33S en LF33, voorzien van 2/4 takt regeling, startsnelheid, koude draadaanvoer en gasspoelen. Twee heldere, goed af te lezen digitale meters geven lasspanning en lasstroom aan.

De LF34 en LF35 zijn de meer geavanceerde modellen. Beide draadaanvoerkoffers hebben een uniek meertalig digitaal display, dat de presetwaarden aangeeft voor het lassen en de werkelijk waarden tijdens het lassen.

De LF34 is ultiem gebruiksvriendelijk: alle parameters zoals 2/4 takt, afbrandvertraging, Hot/Soft start en kratervuller kunnen door een druk op de knop opgeroepen worden. Het display toont de functie en de instellingen in de taal van uw keuze.

De LF35 heeft alle bovenstaande functies maar nog iets extra’s.

De LF35 is standaard voorzien van een Synergic regeling en 10 geheugenplaatsen. De geheugenplaatsen zijn vrij programmeerbaar en kunnen eenvoudig opgeroepen worden vanaf het bedienpaneel of afstandsbediening.

Alle draadvoerkoffers zijn ontworpen om samen te werken met Lincolns analoge stroombronnen zoals de CV420, CV505 V350Pro en andere.

voordelen

 • Kleine, degelijke, en eenvoudig te gebruiken draadaanvoerkoffers voorzien van duidelijk af te lezen digitale meters.
 • Gegarandeerd constant draadaanvoersysteem door elektronisch terugkoppelsysteem
 • Excellent draadaanvoersysteem voorzien van 2 of 4 rols aandrijving met grote draadaanvoerrollen en een krachtige motor.
 • Ergonomisch design Gebruiksvriendelijke menuaanduiding in de taal van uw keuze (LF34&35)

Functioneel

 • LF33S is compleet voorzien van flowmeter en mogelijkheid voor elektrodelassen
 • LF34 is standaard voorzien van presetting, Hot/Softstart en kratervuller
 • LF35 heeft als extra Synergic regeling en geheugenfuncties

  Gebouwd op de Lincoln manier degelijk en betrouwbaar
  3 jaar volledige garantie
ART.NR. OMSCHRIJVING
K14051-1 Lincoln Draadaanvoerkoffer LF 33 S
K14030-1W Lincoln Draadaanvoerkoffer LF 33
K14035-1W Lincoln Draadaanvoerkoffer LF 34
K14036-1W Lincoln Draadaanvoerkoffer LF 35
LF33S, 33, 34, en 35