Smeding Lastechniek

 
 

AC / DC invertec V270 T en de V320 T

BUITENGEWONE PRESTATIES, DYNAMISCH DIGITAAL

De Invertec V270-T AC/DC en de V320-T AC/ DC zijn industriële TIG machines, ontworpen en geproduceerd met de modernste digitale technieken. Hierdoor presteren deze machine buitengewoon goed bij hoge lasstromen: respectievelijk 270 A en 320 A bij een inschakelduur van 35%.

Het bedieningspaneel voorziet in alle mogelijk functies die men verwacht bij een professionele TIG AC/DC stroombron en is tegelijkertijd eenvoudig te begrijpen en te bedienen. De regelbare wisselstroomfrequentie biedt de lasser de mogelijkheid de lasboog optimaal aan te passen aan de applicatie.

De machine is voorzien van een uniek digitaal grafisch display, welke niet alleen de lasparameters, maar ook het effect ervan op de lasboog toont.

Een standaard parameter is de regelbare reiniging/penetratie functie. Gebruik deze functie om de ideale verhouding te vinden tussen het reinigen van het aluminiumoppervlak en de inbranding van de lasrups. De machine werkt standaard in de AC-blokgolf (squarewave) vorm, maar dit kan naar wens van de lasser eenvoudig in een andere vorm gewijzigd worden.

Een apart instelbare startstroom is ook standaard aanwezig in deze machines. Een hogere startstroom ondersteunt een betere aanvloeiing en een beter lasuiterlijk bij het lassen van aluminium.

Deze machines worden standaard als luchtgekoelde uitvoering geleverd. Met behulp van de Coolarc 34 waterkoeler is de machine eenvoudig aan te passen naar een watergekoelde uitvoering.

VOORDELEN

 • Top prestaties Met deze geavanceerde machine is het zelfs mogelijk een helft van de golfvorm aan te passen en zo een perfecte lasboog te produceren.
 • Efficiënt Een snelle zeer efficiënte Inverter met PFC correctie haalt het maximale uit uw netaansluiting.
 • Uniek LCD-display Het grafische display maakt het instellen van de machine eenvoudig.
 • Regelbare reiniging De regelbare AC-balans zorgt voor meer of minder reinigen en/of penetratie.
 • Regelbare AC-frequentie De variabele wisselstroom frequentie (20- 200Hz) maakt het mogelijk de vlamboog te bundelen voor betere controle over penetratie en voortloopsnelheid.
 • Instelbare Hot- of Softstart Voorkomt lasfouten en zorgt voor een beter lasuiterlijk bij de start.
 • Ventilator wanneer nodig (F.A.N.) Standaard functie die opname van stof en vuil beperkt en energie bespaart.
 • 2 jaar volledige garantie op onderdelen en werkloon

  ART.NR. OMSCHRIJVING
  K12045-1 Lincoln Invertec V270 T AC/DC
  K12046-1 Lincoln Invertec V320 T AC/DC

 

AC / DC invertec V270 T en de V320 T

TIG lassen van staal, Roestvaststaal, en aluminium.