Smeding Lastechniek

 
 

Soyer stiftlasautomaten

Soyer stiftlasautomaten

Naast het handmatig stiftlassen biedt Laskar diverse mogelijkheden om het stiftlasproces te automatiseren. Een bijbehorend toevoersysteem voor het geautomatiseerd toevoeren van de lasbouten is ook in het programma opgenomen.

UVR-400

De UVR-300 en UVR-400 universele toevoersystemen kunnen stiftlasbouten van verschillende diameters snel en volledig automatisch laden. Tijdrovende en dure conversie voor aanpassingen naar andere stiftdiameters zijn niet nodig. Serieel stiftlassen met vaak wisselende stiftdiameters kunnen nu zuiniger en efficiënter worden uitgevoerd.

PTS-500 NC

De PTS-500 NC stiftlasmachine laat bouten en stiften van 3-10 mm in diameter en 40 mm in lengte nauwkeurig en volledig geautomatiseerd lassen, overeenkomstig met alle bekende stiftlasprocessen.

KTS-2550 CNC

De CNC stiftlasmachine met servomotor aandrijving gebruikt de nieuwste stiftlastechnologie om de beste nauwkeurigheid, productiviteit en betrouwbaarheid te bereiken in geautomatiseerde stiftlastoepassingen.
De KTS-2550 CNC laat bouten en stiften van 3-10 mm in diameter en 40 mm in lengte nauwkeurig en volledig geautomatiseerd lassen, overeenkomstig met alle bekende stiftlasprocessen.

 

Soyer stiftlasautomaten