Smeding Lastechniek

 
 

Soyer stiftlastechniek

Smeding biedt met Soyer een compleet programma aan stiftlasmachines voor zowel handmatige als geautomatiseerde toepassingen. Er zijn tal van mogelijkheden in de stiftlasmachines met het condensator ontladingsprincipe. Daarnaast is het programma gecompleteerd met stiftlasmachines met het kortsluitboog principe. Mede door de nieuwe inverter-techniek, die is toegepast in deze kortsluitboog stiftlasmachines zijn hier nieuwe mogelijkheden ontstaan.


BMS-8N

Deze zeer compacte en lichte stiftlasmachine met condensatorontlading principe is het instapmodel van Soyer. Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M8 in staal worden gelast. (Aluminium en rvs ook t/m M8, afhankelijk van de toepassing).
Voor de standaard uitvoering van deze machine wordt het veerdrukpistool PS-1K geadviseerd. Vooral de prijs/kwaliteitverhouding is kenmerkend voor de BMS-8N.
BMS-9

De unieke BMS-9 stiftlasmachine met condensatorontlading principe is een unieke ontwikkeling in de stiftlastechnologie. In combinatie met het hierbij behorende stiftlaspistool PS-9 met LED-indicatie is een optimale stiftlasverbinding mogelijk.

Met deze nieuwe ontwikkeling wordt de gebruiker geïnformeerd of de instellingen van het stiftlaspistool correct zijn ingesteld voor een optimale stiftlasverbinding. Door middel van een LED-display in het stiftlaspistool wordt deze status direct weergeven met de kleuren rood (fout) en groen (goed). Het stiftlassen wordt hierdoor veel eenvoudiger en het draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van de lasverbinding. Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M8 in staal en RVS worden gelast. (Aluminium t/m M8, afhankelijk van de toepassing).


BMK-12W

De BMK-12W stiftlasmachine met kortsluitboog principe biedt veelzijdigheid en een eenvoudige bediening. Deze conventionele kortsluitboogmachine is uitermate geschikt voor het stiftlassen op dikkere plaat. Er kan een keuze gemaakt worden tussen het stiftlassen met gasbescherming of met keramische ring.
Alle belangrijke lasparameters kunnen worden ingesteld met behulp van slechts vier tiptoetsen. Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M12 in staal worden gelast. (Aluminium t/m M8 en rvs t/m M12, afhankelijk van de toepassing).

Voor de standaard uitvoering van deze machine wordt het stiftlaspistool PH-3N met statief toegepast.

BMK-16i

De BMK-16i stiftlasmachine is een universele inverter stiftlasmachine geschikt voor verschillende lasprocessen, zoals stiftlassen, elektrode lassen en TIG lassen. Door de geavanceerde invertertechniek en de daarbij behorende instelmogelijkheden is het mogelijk om zowel op dunne als op dikke plaat te lassen.

De lasparameters kunnen ingesteld worden met vier tiptoetsen. De ingestelde parameters kunnen direct afgelezen worden op het display.

Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M16 in staal en RVS worden gelast. (Aluminium t/m M12, afhankelijk van de toepassing).

Voor de standaard uitvoering van deze machine wordt het stiftlaspistool PH-3N met statief toegepast. Door de veelzijdigheid van deze machine zijn er ook diverse andere stiftlaspistolen toepasbaar.

Soyer stiftlastechniek

Scheepsbouw, Plaatverwerkende industrie, Lucht en ventilatie industrie, Petrochemische industrie, Apparatenbouw, Constructie, enz.