Smeding Lastechniek

 
 

Soyer BMK -12W

Smeding biedt met Soyer een compleet programma aan stiftlasmachines voor zowel handmatige als geautomatiseerde toepassingen. Er zijn tal van mogelijkheden in de stiftlasmachines met het condensator ontladingsprincipe. Daarnaast is het programma gecompleteerd met stiftlasmachines met het kortsluitboog principe. Mede door de nieuwe inverter-techniek, die is toegepast in deze kortsluitboog stiftlasmachines zijn hier nieuwe mogelijkheden ontstaan.

BMK-12W

De BMK-12W stiftlasmachine met kortsluitboog principe biedt veelzijdigheid en een eenvoudige bediening. Deze conventionele kortsluitboogmachine is uitermate geschikt voor het stiftlassen op dikkere plaat. Er kan een keuze gemaakt worden tussen het stiftlassen met gasbescherming of met keramische ring.
Alle belangrijke lasparameters kunnen worden ingesteld met behulp van slechts vier tiptoetsen. Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M12 in staal worden gelast. (Aluminium t/m M8 en rvs t/m M12, afhankelijk van de toepassing).

Voor de standaard uitvoering van deze machine wordt het stiftlaspistool PH-3N met statief toegepast

ART.NR. OMSCHRIJVING
Soyer BMK -12W
Soyer BMK -12W

Scheepsbouw, Plaatverwerkende industrie, Lucht en ventilatie industrie, Petrochemische industrie, Apparatenbouw, Constructie, enz.