Smeding Lastechniek

 
 

Soyer BMS-9

Smeding biedt met Soyer een compleet programma aan stiftlasmachines voor zowel handmatige als geautomatiseerde toepassingen. Er zijn tal van mogelijkheden in de stiftlasmachines met het condensator ontladingsprincipe. Daarnaast is het programma gecompleteerd met stiftlasmachines met het kortsluitboog principe. Mede door de nieuwe inverter-techniek, die is toegepast in deze kortsluitboog stiftlasmachines zijn hier nieuwe mogelijkheden ontstaan. 

 BMS-9

De unieke BMS-9 stiftlasmachine met condensatorontlading principe is een unieke ontwikkeling in de stiftlastechnologie. In combinatie met het hierbij behorende stiftlaspistool PS-9 met LED-indicatie is een optimale stiftlasverbinding mogelijk.

Met deze nieuwe ontwikkeling wordt de bediener geïnformeerd of de instellingen van het stiftlaspistool correct zijn ingesteld voor een optimale stiftlasverbinding. Door middel van een LED-display in het stiftlaspistool wordt deze status direct weergeven met de kleuren rood (fout) en groen (goed). Het stiftlassen wordt hierdoor veel eenvoudiger en het draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van de lasverbinding. Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M8 in staal worden gelast. (Aluminium en rvs ook t/m M8, afhankelijk van de toepassing).

ART.NR. OMSCHRIJVING
Soyer BMS-9

Scheepsbouw, Plaatverwerkende industrie, Lucht en ventilatie industrie, Petrochemische industrie, Apparatenbouw, Constructie, enz.