Smeding Lastechniek

 
 

Soyer BMK - 16i

Smeding biedt met Soyer een compleet programma aan stiftlasmachines voor zowel handmatige als geautomatiseerde toepassingen. Er zijn tal van mogelijkheden in de stiftlasmachines met het condensator ontladingsprincipe. Daarnaast is het programma gecompleteerd met stiftlasmachines met het kortsluitboog principe. Mede door de nieuwe inverter-techniek, die is toegepast in deze kortsluitboog stiftlasmachines zijn hier nieuwe mogelijkheden ontstaan.

BMK-16i

De BMK-16i stiftlasmachine is een universele inverter stiftlasmachine geschikt voor verschillende lasprocedures, zoals stiftlassen, elektrode lassen en TIG lassen. Door de geavanceerde invertertechniek en de daarbij behorende instelmogelijkheden is het mogelijk om zowel op dunne als op dikke plaat te lassen met een maximum van M16.

De instelling van alle lasparameters kunnen worden ingesteld met behulp van slechts vier tiptoetsen waarbij de instellingen direct afleesbaar zijn op het display.

Met deze machine kunnen stiftlasbouten t/m M16 in staal worden gelast. (Aluminium t/m M12 en rvs t/m M16, afhankelijk van de toepassing).

Voor de standaard uitvoering van deze machine wordt het stiftlaspistool PH-3N met statief toegepast. Door de veelzijdigheid van deze machine zijn er ook diverse andere stiftlaspistolen toepasbaar.

ART.NR. OMSCHRIJVING
23045 Soyer BMK - 16i

Soyer BMK - 16i

Scheepsbouw, Plaatverwerkende industrie, Lucht en ventilatie industrie, Petrochemische industrie, Apparatenbouw, Constructie, enz.