Smeding Lastechniek

 
 

Speedtec 400S & 500S

Het Speedtec productprogramma is de Lincoln Electric oplossing voor het multiproces lassen in de industrie. Deze machines zijn eenvoudig over de werkvloer te verplaatsen door het lage gewicht van dit modulaire en compacte ontwerp.

Nauwkeurige controle van de lasboog is mogelijk door moderne hoge snelheid inverter technologie, 650 keer sneller dan conventionele stroombronnen. Laseigenschappen en software van de machine kunnen in real time geupdated worden. Standaard bezit de machine een breed scala aan synergische lasprogramma’s waardoor de machine eenvoudig te bedienen is. Er is altijd een nauwkeurig controle over de lasparameters zodat de lasser de beste resultaten behaalt.

De Speedtec machines zijn voorzien van de laatste technologieën op het gebied van energiebesparing en lage energieconsumptie. De geavanceerde Invertertechnologie bespaart zowel tijd als energie. Gedreven door Lincoln’s Groene Initiatief (Green Initiative), streven we er naar de kosten te reduceren, zowel voor de klant als het milieu. Stel de optimale lasparameters in met slechts een druk op de knop. De nieuwe Linc Gun lastoortsen met toortsafstandsbediening maken het instellen van de lasparameters wel heel erg eenvoudig. Stel de juiste draadsnelheid in of kies uit een van de 8 geheugenplaatsen. Met de nieuwe Linc Gun is het allemaal mogelijk. Start snel en eenvoudig met lassen.

Deze lasmachines zijn leverbaar als een 400 A bij 80% ID of als 500A bij 60% versie (bij 40ºC). In combinatie met de LF45 draadaanvoerkoffer zijn de machines voorzien van lasprogramma’s voor het Synergisch MIG lassen van staal, RVS, aluminium en gevulde lasdraden. Lift TIG en elektrodelassen zijn standaard aanwezig.

Deze machine is ontworpen met de gebruiker in gedachten, gebruik van deze machine kan niet eenvoudiger dankzij het gebruiksvriendelijke en duidelijke bedieningspaneel.

SPEEDTEC - Versnel uw lasprocessen met Inverter Technologie van Lincoln Electric.

Voordelen

  • Superieure laseigenschappen in MIG, Elektrode en Lift TIG modus.
  • Uitstekend startgedrag en boogstabiliteit
  • Voorzien van alle opties voor perfect lassen.
  • Digitale meters met preset functie voor de lasparameters en het uitlezen van de actuele laswaarden tijdens het lassen.
  • 8 Geheugenplaatsen voor lasprocedures voor het opslaan van specifieke werkpunten.
  • Inverter technologie vermindert energie opname.
  • Gebouwd op de Lincoln manier degelijk en betrouwbaar
  • 3 jaar volledige garantie

ART.NR. OMSCHRIJVING
K14053-1 Speedtec 400S 400V
K14099-1 Speedtec 500S 400V
Speedtec 400S & 500S

constructiewerkzaamheden , productiewerk voor masief en gevulde draden in staal, roestvaststaal, duplex, en aluminium